مدیرکل دامپزشکی لرستان گفت: شهروندان گوشت مورد نیاز و مصرفی خود را از واحدهای مجازی که در این زمینه فعالیت دارند خریداری و برای جلوگیری از اشاعه بیماریهای مشترک بین انسان و دام از کشتارهای غیرمجاز و خانگی خودداری کنند.
به گزارش موج خبر، مصطفی زبردست روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه ۱۸۱ هزار راس دام سبک و سنگین طی ۹ ماهه امسال به منظور عرضه گوشت سالم و تامین سلامت غذایی مردم در کشتارگاههای استان کشتار شده است اظهار کرد: در این راستا طی سالجاری بیش از ۱۵۰ هزار راس دام سبک و ۳۱ هزار راس دام سنگین در کشتارگاههای استان به منظور مصرف عموم با نظارت شرعی و بهداشتی کشتار شده است.
مدیرکل دامپزشکی لرستان با اشاره ای اینکه در کشتارگاههای طیور استان بیش از ۱۵ میلیون قطعه، کشتار شده گفت : امسال از این مقدار طیور کشتار شده در استان ، برای تنظیم بازار حدود یکهزار و ۵۰۰ تن به استانهای خوزستان، اصفهان و تهران ارسال شده است.
وی با بیان اینکه امسال بیش از ۳۰ نفر افرادی که اقدام به نگهداری، عرضه و بعضا کشتار دام در حاشیه شهرهای لرستان کرده اند به مراجع قضایی معرفی شدند عنوان کرد: باتوجه به اینکه عرضه دام در حاشیه شهر جزو مزاحمتهای شهری است و براساس ماده قانونی، شهرداری به عنوان متولی این موضوع میتواند با متخلفان برخورد و آنها را به مراجع قضایی معرفی کند اما چندان در این مساله دخالتی نمی کند.
زیر دست با اشاره به اینکه برای نخستین بار در کشور و در لرستان بحث هویتگذاری لاشه دامها براساس شرایط جسمی و کیفیت لاشه انجام شد افزود: لاشههایی با برچسب قرمز رنگ، مربوط به دامهای جوان، بزغاله و گوساله هستند و کیفیت گوشت آنها عالی است.
وی با بیان اینکه هدف از انجام برچسب گذاری جلوگیری از پیر کُشی دام در استان است تصریح کرد: لاشههایی که لیبل سفید دارند دارای کیفیت رو به بالا هستند و لاشههای با لیبل زرد، دامهای پیر هستند.
انتهای پیام/
به پیج اینستاگرامی «شهروندالبرز» بپیوندید
instagram.com/shahrvand.alborz