مدیرکل استاندارد البرز خطاب به مدیران رستوران ها و هتل ها ضرورت رعایت کامل استاندارد ها در ارایه خدمات مطلوب به شهروندان و مسافران نوروزی استان را مورد تاکید قرار داد.
امیر هوشنگ قاسمی گفت: بازرسان اداره کل استاندارد ضمن بازرسی و نظارت مستمر بر اماکن میهمان پذیر در سطح استان حفظ سلامت شهروندان و مسافران نوروزی را در اولویت ویژه قرار داده اند.
وی افزود: علاوه بر نظارت های مستمر بازرسان اداره کل استاندارد البرز ، مراکز بهداشتی استان نیز در بازرسی و نظارت بر رستوران ها و هتل ها اجازه نخواهند داد سلامت مردم از جمله میهمانان نوروزی تهدید شود.
وی اظهار داشت: کارکنان و متصدیان هتل ها، رستوران ها و دیگر اماکن غذاخوری موظفند ضمن رعایت کامل استانداردهای تعیین شده، موارد بهداشت فردی را به صورت کامل رعایت کنند تا مشتریان بدون دغدغه در این اماکن پذیرایی شوند.
سرپرست اداره کل استاندارد البرز گفت: طرح عیدانه در البرز با دقت و به صورت کارشناسی شده از ۱۵ اسفند ماه سال گذشته توسط بازرسان این اداره کل با هدف رعایت کامل و بدون نقص استانداردها در سطح رستوران ها و هتل ها در ساعات اداری و غیر اداری در حال اجرا است.
قاسمی افزود: در اجرای این طرح که تا ۱۵ فروردین ماه جاری ادامه می یابد، هتل ها، رستوران ها و اماکن غذاخوری تحت نظارت های ویژه بازرسان قرار دارند.
وی اظهار کرد: تلاش جدی را به کار گرفته ایم تا در پوشش این طرح با ارایه خدمات بهتر به شهروندان، میهمانان نوروزی نیز خاطرات شیرینی را از سفر به استان البرز تجربه کنند.
وی اصلاح ارائه خدمات به شهروندان و مسافران نوروزی و همراهی توجه اتحادیه ها و اصناف در این راستا را از اثرات مطلوب اجرای این طرح عنوان کرد.
سرپرست اداره کل استاندارد استان البرز گفت: در پوشش اجرای این طرح تا کنون ۳۱۳ مرکز عرضه مواد غذایی مورد بازدید بازرسان ویژه قرار گرفت و در جریان این بازدید ها ۸۶ درصد اماکن مورد بازدید استاندارد ها را رعایت کرده بودند.
وی ادامه داد: در این بازدیدها همچنین در ۱۰۱ رستوران مشکلاتی از جمله عدم امکانات مناسب در زمینه اطفا حریق و سرویس های بهداشتی مشاهده شد که مشمول دریافت اخطار شدند.