دکتر شهرام صیادی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز با بیان آغاز پویش ملی تغذیه سالم در استان البرز همزمان با سراسر کشور از 17 آذر ماه گفت: این پویش با شعار روغن مناسب، غذای سالم،خانواده سالم تا 30 آذر ماه ادامه خواهد داشت و سعی می شود در این پویش به خانواده ها در انتخاب روغن سالم آگاهی بیشتری بدهیم.
دکتر شهرام صیادی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز با بیان آغاز پویش ملی تغذیه سالم در استان البرز همزمان با سراسر کشور از 17 آذر ماه گفت: این پویش با شعار روغن مناسب، غذای سالم،خانواده سالم تا 30 آذر ماه ادامه خواهد داشت و سعی می شود در این پویش به خانواده ها در انتخاب روغن سالم آگاهی بیشتری بدهیم.
دکتر صیادی ادامه داد: درسبد غذایی مطلوب ایرانی انتظار می رود 26درصد انرژی روزانه از چربی وروغن تامین شود به عبارتی حداکثر40گرم درروز که معادل 360کیلو کالری می باشد .
وی افزود: مصرف زیاد روغن و استفاده از روغن های جامد و حیوانی برای سلامتی افراد مضر و سکته های قلب و عروقی را به همراه دارد.
رئیس دانشگاه تاکید کرد: مناسب ترین روغن ها برای پخت و پز روغن کانولا ، روغن مخلوط و روغن زیتون می باشد.
وی با بیان اینکه بهتر است برای حفظ سلامتی از غذاهای سرخ کرده کمتر استفاده شود گفت: برای سرخ کردن توصیه می شود از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده شود.
رئیس دانشگاه خاطر نشان کرد: خانواده ها بهتر است از انواع دیگر روغن به ویژه روغن کانولا، روغن مخلوط ، روغن زیتون و کنجد در سبد غذایی خود استفاده کنند و فقط به استفاده از روغن ذرت یا آفتابگردان اکتفا نکنند.
دکتر صیادی خاطر نشان کرد: اسید چرب ترانس یکی از اسید های مضر برای سلامتی است و باید روغن هایی مصرف کرد که اسید چرب کمتری داشته باشند در واقع سالانه بیش از 278 هزار مرگ در جهان به دلیل مصرف چربی ترانس که شریان ها را مسدود کرده و باعث خطر حمله قلب و عروقی شده ، رخ می دهد.
به پیج اینستاگرامی «شهروندالبرز» بپیوندید
instagram.com/shahrvand.alborz