عضو شورای اسلامی شهرمحمدشهر ضمن گلایه از اداره کل میراث فرهنگی البرز بری بی توجهی به تپه دشت بهشت، گفت: بیتوجهی به تپه باستانی دشت بهشت، بیتوجهی به فرهنگ و تمدن ایران است.
محمد احمدوند عضو شورای اسلامی محمدشهر در جمع خبرنگاران، با اشاره به قدمت بالای تپه باستانی دشت بهشت، اظهار کرد: مطابق دادههای فرهنگی و براساس آنچه پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری اعلام کرده، در تپه دشت بهشت، آثاری از دوران پیش از هزاره پنجم قبل از میلاد مسیح و دوره اولیه اسلامی قابل شناسایی است که نشان از قدمت بالا و زیستگاه چندین هزار ساله در محمد شهر است.
وی افزود: تپه باستانی دشت بهشت در سال ۱۳۸۰ در فهرست آثار ملی کشور ثبت شد که این امر میتواند فرصتی مناسب برای معرفی محندشهر و مردمش باشد.
احمدوند با اشاره به اینکه با توجه متولی اینگونه اماکن، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری است، گفت: وضعیت اسفناک تپه دشت بهشت به هیچ عنوان پذیرفته نیست. اداره کل میراث فرهنگی البرز باید برای حفاظت و احیای این میراث ارزشمند، اقدام کند.
وی با تاکید بر لزوم حفظ میراث فرهنگی برای نسلهای آینده، یادآور شد: باید خود را در برابر نسل آینده پاسخگو بدانیم و نباید اجازه دهیم تخریب و تعرض به اماکن باستانی و تاریخی اتفاق بیافتد و پس از آن به دنبال مقصر بگردیم. وقتی یک اثرفرهنگی آسیب میبیند و یا مورد بیتوجهی قرار میگیرد، آسیب بزرگی به سرمایه فرهنگی یک ملت وارد میشود. پیشگیری بهتر از درمان است. هرچند که تپه دشت بهشت باید درمان شود.
احمدوند با اشاره به اینکه متاسفانه در حال حاضر تپه باستانی دشت بهشت ازسوی تعداد معدودی از شهروندان به محل تخلیه نخاله ساختمانی تبدیل شده است؛ گفت: این امر زیبنده شهرو مردمانش نیست. محلی که میتواند با یک برنامه ریزی دقیق ضمن زیبایی بصری به موزهای برای نمایش و اصالت هویت شهر تبدیل شود و منبعی برای جذب گردشگر باشد، به این شکل رها شود.
وی از اداره کل میراث فرهنگی استان البرز خواست به وضعیت تپه دشت بهشت رسیدگی کند.
به پیج اینستاگرامی «شهروندالبرز» بپیوندید
instagram.com/shahrvand.alborz