گلمحمدی معاون‌ وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تات:

کشاورزان همواره در تأمین امنیت غذایی کشور در خط مقدم بوده اند

کشاورزان  همواره در تأمین امنیت غذایی کشور در خط مقدم بوده اند
شناسه خبـر : ۱۱۵۵۸۳ چهارشنبه ۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۸

گلمحمدی معاون‌ وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تات در آیین اختتامیه رویداد کارآفرینی فن اوری‌های نوین در کرج که در مرکز امام خمینی ره کرج برگزار شد اظهار کرد که با توجه به شرایط تحریم‌های اعمال شده از سوی استکبار که طی این سالهای طولانی بر کشورمان اعمال شده، بخش کشاورزی نیز بی بهره نبود و در بخش تهیه فن آوری ها، ارز و ..‌ دچار آسیب‌های زیادی شده است.

به گزارش شهروند البرز معاون وزیر جهادکشاورزی با بیان که وزارت جهادکشاورزی و بخش کشاورزی همواره در شرایط بحران به عنوان پشتوانه‌ای استوار در خط مقدم تامین امنیت غذایی کشور بوده است گفت: کشاورزان در این عرصه از اولین روزهای تحریم‌ در خط مقدم تامین امنیت غذایی کشور حضور دارند.

 

رییس سلزمان تات بیان کرد : سازمان جهاد کشاورزی و تحقیقات و آموزش در بخش‌های مختلف خود و در اتاق های فکر و فن آورانه ‌اش به عنوان پشتوانه علمی، فکری و همچنین در تصمیمات همواره در خدمت این بخش بوده است.اگر تولیدات کشاورزی امروز به ۱۳۰ میلیون تن با توجه به شرایط آب و خاک رسیده همه این دستاوردها نتیجه همراهی فعالان‌این بخش،در کل کشور و سازمان تات بوده است.

 

وی با بیان این که سازمان تحقیقات در این بخش خدمات قابل دفاعی ارائه داده و می‌تواند این خدمات را افزایش هم دهد افزود: امروز ارزش افزود ۳۰ برابری نشان از کارآمدی این سازمان دارد.

 

گلمحمدی با اشاره به اینکه اکنون در محصولات استراتژيکی ‌چون گندم‌ مشکل نداریم گفت که تحقق این مهم نتیجه زحمات محققان سازمان تات است.

 

این مسوول با بیان این مطلب که برآنیم ‌سازمان تات را نو آور کرده و از مقاله محوری و... به سمت برنامه محوری و رفع مشکلات و چالش ها برویم اظهار کرد: با ایجاد چندین شورا و بهره‌مندی از ظرفیت بخش‌ها از جمله زراعت شیلات، منابع طبيعی ، آبخیزداری و ... چالش ها مطالعه و مورد رفع قرار گیرد.

 

وی با بیان این مهم که سازمان تات از قبل در موضوع زائدات بخش کشاورزی فعالیت‌هایی داشته است اما تلاش می‌شود در طی طرحهای کلان زائدات را بهدحداقل برساند تاکید کرد: موسسه فنی و مهندسی ما با سه هدف برآورد زائدات که بین ۲۰ تا ۳۰ درصد است از برداشت تا مصرف و مصرف به بعد، 

روش‌های نوینی بکار گرفته است، که این زایدات از برداشت تا مصرف کاهش پیدا کند .

 

وی ادامه داد: باید پس از برداشت مطالعه کنیم چقدر از این موارد استفاده می‌کنیم و

اسراف و زایدات پس از مصرف توسط رسانه ها مورد فرهنگ سازی قرار گیرد.

 

وی افزود: به عنوان مثال هر کیلو برنج ۶ متر مربع آب صرفش می‌شود و نبابد خانواده ها با هدر دادن منابع سبب هدر رفت آن شوند.

د

وی گفت که در بخش های دیگر نیز این موارد موجود وجود دارد و می‌طلبد همه با هم‌کمک کنیم تا این نوع مشکلات در این فرآیند و چرخه ها رفع شود.

 

وی خبر داد: در سازمان تات از همه ایده ها و فن آوری های نو در سطح دانشگاه ها ، بخش خصوصی، دانشجویان و ...استقبال می‌کنیم.

 

معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد که اگر پایان‌نامه ای در زمینه رفع مشکلات بخش کشاورزی بود و تولید را از ۱۳۰ میلیون‌تن به سطح مناسبی ارتقا دهد حتما مورد حمایت قرار می‌گیرد. 

 

گلمحمدی تصریح کرد: باید تلاش کنیم زایدات را از ۳۰ درصد به ۱۵ درصد برسانیم و طرح ها و پایان هایی که در این راستا باشد سازمان تات حمایت می‌کند .

 

وی در آخر عنوان کرد:با دغدغه‌مندی برای امنیت غدایی کشورمان و کاهش وابستگی به خارج کشور و غلبه بر تحریم های ظالمه فائق آئیم.

نویسنده : آمنه شکوهی

به پیج اینستاگرامی «شهروندالبرز» بپیوندید
instagram.com/shahrvand.alborz