اقدامات جدی و مؤثر و کم نظیر شورای سوم در حوزه آموزش، سلامت، توانمند سازی و شادی و سرگرمی زنان

اقدامات جدی و مؤثر و کم نظیر شورای سوم در حوزه آموزش، سلامت، توانمند سازی و شادی و سرگرمی زنان
شناسه خبـر : ۱۱۵۷۵۷ سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۱

حدود یک سال است که به عنوان عضو شورای شهر پرند معارفه شدم، پس از آغاز فعالیت رسمی خود، به عنوان یک زن و یک مادر به نیازها، کمبودها و حتی ظرفیت های بانوان شهر توجه ویژه‌ای داشتم. در این مدت، به ویژه در فازهای مختلف مسکن مهر، در ارتباط با زنان و نیازمندی‌های آنان سعیم بر این بوده در جایگاهی که به عنوان نماینده مردم و بانوان شهرم در آن قرار گرفته ام گامی جدی برای رفع نیازها و همچنین بحث آموزش و توانمندسازی بانوان شهر به ویژه در زمینه های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، بهداشت و سلامت بردارم، باور و اعتقاد بنده این است که ارتقای سطح آگاهی و توانمد سازی زنان و همچنین ایجاد محیطی پویا و فعال برای مشارکت زنان در جامعه، عمده مشکلات آن ها و به تبع آن خانواده ها و جامعه حل خواهد شد،

به گزارش شهروندالبرز- مینا فرجی؛ 

یکی از اولویت‌های بنده در این مدت، پیگیری دوره های آموزشی مهارت های زندگی از جمله آموزش مهارت های ارتباطی مؤثر، مدیریت زمان،حل مسئله، تصمیم گیری و افزایش اعتماد به نفس و همچنین دوره های آموزشی کارآفرینی و کسب و کار از جمله آموزش مهارت های موردنیاز برای ایجاد و توسعه کسب و کارهای کوچک و متوسط، بازاریابی و فروش، مراقبت از سلامت جسمی و روانی و پیشگیری از بیماری های بانوان است که با فعالین و متخصصان این حوزه جلسات متعددی برگزار شده و بزودی برگزار میشوند. این جلسات می‌تواند به تقویت ارتباط مادران با فرزندان منجر شود و بر بهبود تعاملات خانوادگی و اجتماعی کاملا مؤثر خواهد بود که در نهایت امیدواریم به بهبود عملکرد دانش‌آموزان در مدارس کمک کند.

مرضیه سیف پور به مشکلات بهداشت و درمان بانوان اشاره کرده و خواستار توجه بیشتر به بهداشت روان و جسم زنان در شهر شد. به گفته وی، دسترسی عادلانه به خدمات بهداشتی و درمانی برای زنان از جمله مراقبت های پیش از بارداری، زایمان، دوران یائسگی و بیماری ها خاص زنان لازم و ضروری است که به علت کمبودشدید زیرساخت ها و امکانات هزینه های زیادی بر زنان ما و خانواده ها تحمیل میکند، توانمند سازی زنان در زمینه های مختلف سلامت، بهداشت باروری ، تغذیه و سبک زندگی سالم ضروری و اجتناب ناپذیر است. او همچنین تاکید دارد که مسئولین باید این موضوعات را جدی گرفته و اقداماتی مؤثر برای بهبود آن‌ها انجام دهند.

رییس کمیسیون بهداشت و بانوان گفت : با برنامه ریزی های صورت گرفته فعال‌سازی بوستان‌ها و فضای سبز شهر برای برگزاری جشنواره‌های فصلی در دستور کار قرار گرفته است . این جشنواره‌ها با هدف ایجاد فرصت‌های فرهنگی و اجتماعی برای بانوان طراحی شده است. همچنین، برنامه‌ریزی شده که این جشنواره‌ها به معرفی و فروش محصولات خانگی زنان، مانند صنایع دستی و محصولات محلی، بپردازد. این رویدادها باعث افزایش تعامل و آشنایی بیشتر میان اقوام و فرهنگ‌های مختلف شهر میشود.

یکی از دیگر اقدامات مهم در این راستا، ایجاد مکان‌هایی برای فروش محصولات مشاغل خانگی بانوان است.در حال پیگیری طرح ایجاد بازارچه‌ای دائمی برای این منظور هستیم تا زنان کارآفرین بتوانند محصولات خود را عرضه کنند و از این طریق به درآمدزایی بپردازند.

مرضیه سیف پور گفت : احداث سوله‌ ورزشی مخصوص بانوان که در آن فضایی نسبتا بزرگ و مناسب و خاص نگهداری و بازی و سرگرمی کودکان طراحی شده در نوع خود کم نظیر است، این پروژه هم اکنون در حال اجراست و در فاز سه شهر پرند، در کنار بوستان سعدی و سوله ورزشی ۲۲ بهمن قرار دارد و انتظار می‌رود که در شش ماه آینده به بهره‌برداری برسد که گامی نو در راستای ارتقای ورزش بانوان است که بانوان شهر بتوانند در فضایی مناسب و اختصاصی به فعالیت‌های ورزشی بپردازند و در کنار آن، کودکان خود را در فضایی ایمن و شاد نگهداری کنند.

عضو شورای پرند از برنامه‌ریزی برای احداث یک شهربازی در ورودی شهر و پارک شهدای هسته ای خبر داد و اظهار داشت : کارشناسی‌های و برآورد های لازم در این زمینه انجام شده و این پروژه آماده واگذاری به سرمایه گذار است که در سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید. این شهربازی با هدف تأمین فضایی شاد و سرگرم‌کننده برای خانواده‌ها و کودکان طراحی شده است

همچنین، در راستای تقویت فعالیت‌های فرهنگی و هنری، پروژه فرهنگسرا و کتابخانه‌ای جدید در حال ساخت است. این فرهنگسرا علاوه بر کتابخانه، فضایی برای برگزاری نمایشگاه‌های دائمی هنرمندان محلی خواهد بود تا هنرمندان شهر بتوانند آثار خود را به نمایش بگذارند.

به پیج اینستاگرامی «شهروندالبرز» بپیوندید
instagram.com/shahrvand.alborz