فرماندار شهرستان ساوجبلاغ با تشریح سیاستهای اجرایی سال ۱۴۰۴، خواستار برنامهریزی هدفمند برای رفع موانع زیرساختی، تقویت تولید و جذب سرمایهگذاری در حوزههای صنعت، کشاورزی و گردشگری شد.
به گزارش شهروند البرز مهندس جواد صادقلو در نخستین جلسه شورای اداری شهرستان ساوجبلاغ در سال ۱۴۰۴ که با حضور نماینده مردم شهرستانهای غرب استان البرز در مجلس شورای اسلامی، ائمه جمعه، بخشداران، شهرداران، رؤسای شوراهای اسلامی شهرها و بخش ها، مدیران اجرایی و خدماترسان برگزار شد، ضمن تبریک سال نو، از زحمات تمامی دستاندرکاران ستاد خدمات نوروزی در شهرستان ساوجبلاغ تقدیر کرد.
وی گفت: نوروز امسال، بار ترافیکی بالایی از مسیر شهرستان ساوجبلاغ عبور کرد که مدیریت این حجم از مسافران و آمد و شُد، بدون تلاش بیوقفه نیروهای انتظامی، پلیس راهور، اورژانس، هلالاحمر، بسیج و سایر مجموعههای خدمات سفرهای نوروزی ممکن نبود. این عزیزان در ایام تعطیل، در کنار مردم ماندند و به شایستگی وظایف خود را انجام دادند.
فرماندار شهرستان ساوجبلاغ با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۴ از سوی مقام معظم رهبری، تأکید کرد: سال جدید، نیازمند رویکردی منسجم برای تحقق شعار سال و پیوست اقتصادی آن است. در همین راستا، تمرکز اصلی ما بر ۳ محور کلیدی صنعت و اصناف، کشاورزی مدرن و گردشگری پایدار خواهد بود.
وی تصریح کرد: دستگاههای اجرایی باید با تدوین برنامههای عملیاتی، در راستای جذب سرمایهگذاری، ایجاد اشتغال، رونق تولید، و حل موانع موجود در حوزه های زیرساختی گام بردارند.
مهندس صادقلو همچنین حل مشکلات مساکن مهر در شهر مهستان و تکمیل پروژههای نیمهتمام را از مهمترین مطالبات مردم دانست و گفت: نارضایتی عمومی در این حوزه باید پایان یابد.
فرماندار ساوجبلاغ از بازنگری طرح هادی ۲۳ روستا در سال جاری خبر داد و افزود: توسعه بافت روستاها با نگاهی مثبت، هم موجب رضایتمندی مردم خواهد شد و هم ساختوسازهای غیرمجاز را سامان میدهد. همچنین، سنگفرش، آسفالت و تأمین زیرساختهای عمرانی در روستاها با همکاری بنیاد مسکن و دهیاریها پیگیری خواهد شد.
مهندس صادقلو با بیان اینکه حفظ تولید موجود، در کنار توسعه صنایع جدید از مهمترین سیاستهای سال جدید است، اظهار کرد: کمک به رشد و توسعه صنعت شهرستان از مؤلفه های مهم ما است و تسهیل گری برای صاحبان صنایع باید با جدیت انجام شود. با برنامهریزی برای ایجاد شهرکهای تخصصی صنفی با همکاری شهرداریها و اتاق اصناف، درجهت ایجاد اشتغال و تولید پایدار پیش برویم.
وی افزود: توسعه گلخانهها، تولید و توسعه دامپروری و افزایش بهرهوری آبی، باید با مشارکت جهاد کشاورزی و منابع طبیعی در اولویت قرار گیرد. کشاورزی شهرستان، ظرفیت مهمی برای امنیت غذایی و اشتغالزایی دارد.
فرماندار ساوجبلاغ با اشاره به پتانسیلهای کمنظیر شهرستان در حوزه گردشگری تصریح کرد: ساوجبلاغ بهعنوان نگین گردشگری استان البرز، میتواند با توسعه بومگردیها، مجتمعهای رفاهی و گردشگری، تولید ثروت صورت گرفته و به قطب درآمدزایی تبدیل شود. امسال یکی از شاخصهای ارزیابی دهیاران، راهاندازی حداقل یک واحد بومگردی در روستا خواهد بود.
فرماندارشهرستان ساوجبلاغ با تأکید بر لزوم پاسخگویی مدیران ادارات، گفت: در جلساتی که با حضور فرماندار برگزار می شود بایستی شخص رؤسای ادارات و دستگاهها حضوریابند. همچنین، در صورت بروز اختلاف بین دستگاهها، بایستی موضوع از طریق فرمانداری پیگیری وحلوفصل شود و از ارجاع فوری به دستگاه قضایی پرهیز گردد.
وی در پایان افزود: امسال باید همه ما با عهدی دوباره، در قامت مدیران جمهوری اسلامی ضمن تکریم ارباب رجوع با مدیریتی مطلوب تر، منظم، با صبر و حوصله، با عدالت در گفتار و عمل، در دسترس و پاسخگو بودن برلی خدمتگزاری و حل مشکلات مردم تلاش کنیم.
وی از مدیران کل استان خواست تا اختیارات خود را به مدیران شهرستان تفویض نمایند تا بسیاری از درخواستهای مردمی در شهرستان انجام گرفته و در تحقق شعار سال بتوانیم بهتر عمل نمائیم.
به پیج اینستاگرامی «شهروندالبرز» بپیوندید
instagram.com/shahrvand.alborz